Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στους Παξούς, το καταφύγιο του θεού Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. Το νησί των Παξών είναι το μικρότερο νησί στα Επτάνησα και μόλις 40 λεπτά από τη Κέρκυρα. Το νησί είναι γνωστό για τη πυκνή βλάστηση, τα ελαιόδεντρα, τα καταγάλανα νερά, τα μαγευτικά τοπία, την πλούσια ιστορία αλλά και ως ένας μαγευτικός προορισμός.

Για όλα τα παραπάνω αλλά και αν θέλετε ήσυχες και γαλήνιες διακοπές τα Jennys Apartments φαντάζουν ως η πιο ιδανική επιλογή. Τα διαμερίσματα στους Παξους  θα τα βρείτε στη περιοχή Μπογδανάτικα όπου θα σας προσφέρουν ηρεμία, στιγμές χαλάρωσης και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας για το επόμενο χειμώνα. Επίσης στο Jennys Apartments θα βρείτε προς ενοικίαση ένα σπίτι και γκαρσονιέρες και στο κέντρο της πρωτεύουσας των Παξών τον Γάϊο, με αξιοζήλευτη θέα στο απέναντι νησάκι του Αγίου Νικολάου.

11216

Αν θέλετε να πραγματοποιήστε το όνειρό σας για διακοπές 2016 στους Παξούς σε πολύ οικονομικές τιμές, τότε το Jennys Apartments αποτελεί το ιδανικό προορισμό τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

Το Jennys Apartments είναι η ιδανική επιλογή για οικονομικές και ευχάριστες διακοπές. Τα καινούργια και ηλιόλουστα δωμάτια, μέσα στο πράσινο και ήσυχο περιβάλλον στα Μπογδανάτικα των Παξών και οι γκαρσονιέρες, πλήρως εξοπλισμένες, στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού τον Γάϊο,

Οι καινούριες και ηλιόλουστες γκαρσονίερες μας μέσα στο καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον στο Μπογδανάτικα Παξών για το μήνα Σεπτέμβριο οι τιμές θα ξεκινήσουν από 40€. Για αυτό το λόγο βιαστείτε!!!!!!!!

Οι Παξοί χαρακτηρίζονται, όχι άδικα, ως ο παράδεισος πάνω στη γη. Γραφικοί όρμοι, πυκνή βλάστηση, απέραντοι ελαιώνες, δαντελωτές ακρογιαλιές με κρυστάλλινα νερά, απόκρημνες ακτές, τα γραφικά ψαροχώρια και οι οικισμοί με παραδοσιακά αρχοντικά συνθέτουν το μοναδικής ομορφιάς τοπίο.